Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
EAN-lokationskode
Varesortiment

Din indkøbskurvLuk

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00


Luftpumpe / lufttilbehør

Herunder finder du vores udvalg af luftpumpe. Til alle luftpumper findes der div tilbehør som luftsten, luftfordeler, slange m.m. Det finder du også link til herunder

Oase / Pontec luftpumper
Oase / Pontec har produceret luftpumper i mange år. Oase Aquaoxy er primært til havedam og mindre akvarie, hvor pontec også har luftpumper til mindre opgaver som akvarie osv.

Hi-Blow Hailea V-serie luftpumpe
Hailea er en kraftig membranpumpe som har stor luftydelse til en rigtig attraktiv pris. Kan anvendes til fx Nexus filter eller filtrering af filterkamre generelt. Hailea er en af verdens største producenter af luftpumper.

Luftpumpe med 2-4-6 udgange - bl.a god akvarie luftpumpe
Disse pumper er små luftpumper som bruges til akvarie eller som vintersikring i havedam. Har du et mindre havedam kan denne også være en god løsning. 

Hi-Blow Secoh luftpumpe
Super kvalitetspumpe som er kendetegnet ved at kunne give et høj tryk også selve det er på dybt vand. Giver meget luft ved lavt strømforbrug, uden at gå på kompromis med trykkraften

Henter produkter ...
ACO stempelkompressor luftpumpe
Modsat alle de andre luftpumpe er her en pumpe som virker som en standard "kompressor" via et stempel. Det betyder at der er højere støj end hos de andre luftpumper. Luftpumpen er kendetegnet ved høj ydelser og stort tryk.

Til luftpumper skal man typisk bruge slange, luftsten og evt fordeler.